Naar de homepage Archief van de nieuwsberichten Klik hier het weblog-archief Klik hier voor het overzicht van de podcasts Links naar externe sites Meer weten over Jules Maaten?

JulesTube: Europa is Verschrikkelijk!

Podcast van vrijdag 5 juni 2009

Op 4 juni 2009 vierde de JOVD Den Haag haar zestigste verjaardag. Jules Maaten was uitgenodigd, maar kon helaas niet aanwezig zijn. Met Mark Thiessen maakte hij daarom deze video boodschap "Europa is verschrikkelijk! Alle macht wordt aan de Europeanen ontfutseld! Den Haag moet verdedigd worden!"

English: iJules video message for the The Hague Young Liberals anniversary. "Europe is terrible! The Hague must be defended!"

 

Podcasts 2009

Europa is Verschrikkelijk!

 

 

 

De term podcasting is een samentrekking van iPod, de draagbare MP3-speler van Apple, en broadcasting. Jules Maaten maakt regelmatig een (video) podcast om je op de hoogte te houden van zijn werk in het Europees Parlement.

Problemen met het bekijken van de podcasts op deze site? Ze zijn ook te zien bij Podplaza en YouTube.

Als je itunes software hebt kun je een abonnement op deze podcast nemen. Kies in iTunes de optie "abonneer op podcast" en plak daar deze link "feed://www.julesmaaten.eu/podcastfeed.php". In het vervolg download iTunes automatisch de meest recente podcast.

Download Quicktime om vodcasts te bekijken Voor de video podcasts hebt u QuickTime nodig. Klik om te downloaden.